Despre Noi

Achiziţionăm carne şi condimente de cea mai înaltă calitate pentru procesul de productie care se desfaşoară la cele mai înalte standarde europene de igienă.

Despre Noi

Pregătirea…

Viziune

ANATOLIA FOOD intentioneaza sa extinda piata kebab-ului prin stabilirea unor valori inalte propriilor clienti. Cu ajutorul strategiilor si planurilor axate asupra clientilor, ANATOLIA FOOD satisface toate cerintele si asteptarile clientilor sai.

Misiune

ANATOLIA Food Production ofera produse proprii de pui si vita, realizate in conditii moderne, respectand standarde alimentare internationale. Dispunem de procese inovatoare de productie si vanzari, axate asupra cerintelor clientilor.

Principala prioritate a ANATOLIA Food Production consta in asigurarea continua a calitatii. Datorita relatiilor strategice de lunga durata, cu partenerii sai, ANATOLIA Food Production isi imbunatateste capacitatile cu fiecare an.

De asemenea, ANATOLIA Food Production este interesata de implinirea, devotamentul si perfectionarea colegilor. Datorita acestei sinergii din interior, ANATOLIA Food Production este o companie preocupata de mediul inconjurator, care acorda atentie responsabilitatilor sale sociale.

Gusturi Turcești Unice

Arome încântătoare cu condimente, sosuri și prospețime